Uit Wiki Grepolis NL
Versie door Kroenuh (overleg | bijdragen) op 5 jun 2014 om 17:16 (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Hephaistos, de legendarische smid van de goden, zal ook zijn diensten aan jou ter beschikking stellen tijdens het zomer evenement van dit jaar. Maak gebruik van zij...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Hephaistos, de legendarische smid van de goden, zal ook zijn diensten aan jou ter beschikking stellen tijdens het zomer evenement van dit jaar. Maak gebruik van zijn ambacht om unieke beloningen te ontvangen!

Hephaestus forge 01.jpg

Goddelijke Orbs

Om Hephaistos jouw beloningen te laten maken, heb je orbs nodig welke zijn verrijkt met goddelijke energie. Jouw mensen kunnen deze goddelijke orbs krijgen door bij het voltooien van verschillende dagelijkse taken. Deze taken bevatten het bouwen van gebouwen, onderzoeken, eenheden rekruteren, het inzetten van spreuken als ook aanvallen en verdedigen.

Hephaestus forge 02.jpg

De kans dat je een orb krijg is afhankelijk van verschillende factoren zoals je voortgang in het spel, (indien je meerdere steden hebt, betekend dit dat je beperkt bent in het totaal aantal acties in je steden, de kansen zijn in dit geval lichtelijk vergroot), de wereldsnelheid en de schaal van de actie. Als je een aanval met veel eenheden stuurt, is de kans op een orb groter dan als je een kleine groep eenheden verstuurd.

Let er wel op dat je maximaal 10 goddelijke orbs per dag kunt krijgen. Dit is om ervoor te zorgen dat een speler niet wordt gedwongen om continu acties uit te voeren.

Daarnaast is het mogelijk om een pakket van 5 goddelijke orbs met goud te kopen. De prijs is bepaald op 50 goud voor de eerste orb, bij een volgende aankoop van een orb zal de prijs stijgen. De prijs zal om 12 uur ’s nachts terug gaan naar een prijs van 50 goud.

Schatkisten openen

Hephaistos biedt 3 verschillende kisten aan en het is aan hou om een kist te kiezen. Elke kist heeft zijn eigen prijs en zijn eigen set van beloningen. Hoe duurder een kist is, hoe beter en krachtiger de beloning zal zijn.

Als je een kist opent, zal de benodigde hoeveelheid orbs van je totale hoeveelheid worden afgeschreven en zul je direct 1 van de 10 beloningen ontvangen. De uitkomst is willekeurig bepaald. De kans op een beloning in een kist is voor elk type beloning gelijk. Er is een kans van 10% om een bepaalde beloning uit een kist te krijgen.

De beloning welke door Hephaistos is gemaakt zal boven de kist blijven totdat je deze hebt opgeëist. Niet opgeëiste beloningen zullen verdwijnen zodra het evenement is afgelopen. Let er wel op dat je alleen een nieuwe kist kunt openen op het moment dat je de vorige beloning hebt opgehaald.

Hephaestus forge 03.jpg

Voortgangsbalk

Afhankelijk van de hoeveelheid geïnvesteerde goddelijke orbs zal de voortgangsbalk voor het evenement vullen. Bij het behalen van bepaalde mijlpalen, kun je verschillende speciale beloningen ontvangen:

Geïnvesteerde Orbs Beloningen op normale werelden Beloningen op werelden met helden
40 Gratis hoge priesteres voor 2 weken 30 Munten der wijsheid & 30 Munten der oorlog
85 Een volledig cultureel level De exclusieve held “Jason” (deze zal met zijn eigen helden slot komen)