Uit Wiki Grepolis NL
Versie door Arsenal (overleg | bijdragen) op 27 aug 2016 om 17:25 (Nieuwe pagina aangemaakt met ' Tijdens het Herfstevent 2016 heb je de mogelijkheid om magie te beoefenen! Je bent in staat om acht verschillende ingrediënten te gebruiken om de beloningen te v...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken


Tijdens het Herfstevent 2016 heb je de mogelijkheid om magie te beoefenen! Je bent in staat om acht verschillende ingrediënten te gebruiken om de beloningen te verkrijgen. Waarmee je je vijand kan domineren. Je kan ingrediënten verzamelen door acties uit te voeren in het spel, zoals het upgraden van gebouwen, aanvallen, onderzoeken in de academie, en andere in-game acties.

Zodra je genoeg ingrediënten hebt breng je ze samen in de bezweringscirkel. Na het uitspreken van de bezwering verschijnt je beloning. De bezwering voor die beloning wordt opgeslagen in het Boek van Bezweringen voor toekomstig gebruik.

Naast de beloningen die je ontvangt van je bezweringen, heb je ook de mogelijkheden om te concurreren tegen je medespelers in de dagelijkse ranglijst. De topspeler van de dag krijgt de Bezweringsmeester award, en de top 4 spelers van het evenement wordt verzien van de prestigieuze Grootmeester award!

Bezweringscirkel

Fall 2016 overview1.png

Om een spreuk uit te voeren moet je eerst 3 ingrediënten verzamelen. Het maakt niet uit welke ingrediënten je gebruikt, ook kan je twee- of driemaal hetzelfde ingredient gebruiken. Zodra je de benodigde ingrediënten hebt verzameld kan je ze toevoegen aan de bezweringscirkel om een bezwering te doen. Zodra 3 ingrediënten plaatsen gevuld zijn klik je op "bezweren".

Nadat je op "bezweren" heb geklikt worden de ingrediënten gecombineerd, je krijgt een beloning van de gemaakte bezwering. Je kan de beloning direct gebruiken of in je inventaris zetten mits je hiervoor de ruimte hebt. Je zal niet in staat zijn om een nieuwe bezwering te doen voordat je de beloning hebt verzameld.

Hoe verzamel ik ingrediënten?

Hween 2015 overview1.png

Je kan ingrediënten vinden tijdens het spelen van grepolis. Hieronder staan de mogelijkheden waarbij je ingrediënten kan krijgen:

  • Aanvallen of verdedigen
  • Rekruteren van eenheden
  • Onderzoeken in de academie
  • Bouwopdrachten
  • Spreuken

Het aantal ontvangen ingrediënten is gelimiteerd tot 10 keer . Je kan zoveel ingrediënten kopen als je wilt door middel van goud, let wel op dat bij elke aankoop de kosten oplopen van het gekochte ingrediënt. Elke nacht om 00:00 uur wordt dit weer gereset.

Afbeelding Symbol bat.png Symbol bone.png Symbol rat.png Symbol witch.png Symbol lich.png Symbol mandrake.png Symbol cyclops.png Symbol ruby.png
Naam Vleermuisvleugel Bot Rattenstaart Heksenvinger Lijkenstof Alruinwortel Cycloopschedel Robijn
Basisprijs in goud 40 40 40 40 60 60 90 90

Boek van Bezweringen

Fall 2016 book.jpg

Het Boek van Bezweringen slaat automatisch de bezweringen op die je ontdekt heb. Zo kan je deze makkelijk opzoeken en nog eens gebruiken! Bezweringen worden gesorteerd op basis van de beloning, je kan deze zelf filteren op basis van de beloning of de benodigde ingrediënt.

De mogelijkheid bestaat ook om een bezweringsformule te ontgrendelen door goud te gebruiken.

Voor eenhedenenbeloningen worden de eenheden per uur bijgeschreven, houd er dus rekening mee dat je genoeg vrije inwoners nodig hebt!

Ranglijsten

Hween 2015 rankings.png

Alle spelers kunnen tegen elkaar strijden over wie de meeste beloningen produceert op een dagelijkse basis. Elke keer als je een beloning hebt gemaakt krijg je een willekeurige hoeveelheid aan bloedpunten. (maximaal 10 per keer). Het klassement is gebaseerd op deze punten. De kans op het aantal bloedpunten is bij iedere beloning hetzelfde.

Direct nadat je je eerste beloning produceert kom je in het dagelijkse klassement. De winnaar van de dag (rang 1) ontvangt een beloning en effect. Elke dag zal om 8 uur 's avonds het klassement worden gereset en geëvalueerd. De beloningen worden uitgedeeld zodra de evaluatie klaar is.


Award: Bezweringsmeester (Dagelijkse award)

Hween 2015 daily.png


Het algemene klassement werkt vrijwel hetzelfde, maar wordt niet gereset. Het loopt dus door tot het einde van het evenement. De top 10 spelers in dit klassement ontvangt extra beloningen zodra het evenement afgelopen is. De beloningen worden uitgedeeld aan de hand van de positie binnen het klassement. Dit betekent dat de top 4 spelers, als voorbeeld, versterkte aanval krijgen van een andere kracht en unieke beloningen.


Beloningen voor de top 4 spelers in het algemeen klassement:


Grootmeester 2015

Plaats 4 Plaats 3 Plaats 2 Plaats 1
Hween 2015 award 1.png Hween 2015 award 2.png Hween 2015 award 3.png Hween 2015 award 4.png


Overige Awards

Duistere bezweerder

1 uitgesproken bezweringsformule 5 uitgesproken bezweringsformules 25 uitgesproken bezweringsformules 50 uitgesproken bezweringsformules
Dark conjurer 1.png
Dark conjurer 2.png
Dark conjurer 3.png
Dark conjurer 4.png

Duistere schriftgeleerde

1 gevonden bezweringsformule 10 gevonden bezweringsformules 25 gevonden bezweringsformules 50 gevonden bezweringsformules
Dark scribe 1.png
Dark scribe 2.png
Dark scribe 3.png
Dark scribe 4.png

Bloedige blik 2016
Offer alleen robijnen drie keer op een rij op

1e keer 2e keer 3e keer 4e keer
Halloween rubies BloodyGlance1.png
Halloween rubies BloodyGlance2.png
Halloween rubies BloodyGlance3.png
Halloween rubies BloodyGlance4.png

Heden van de doden 2016
Offer alleen cycloopschedels drie keer op een rij op

1e keer 2e keer 3e keer 4e keer
Halloween cyclope PresentOfTheDead1.png
Halloween cyclope PresentOfTheDead2.png
Halloween cyclope PresentOfTheDead3.png
Halloween cyclope PresentOfTheDead4.png

Occulte kennis 2016
spreel alle mogelijke bezweringen uit.

1e keer 2e keer 3e keer 4e keer
Halloween knowledge OccultKnowledge1.png
Halloween knowledge OccultKnowledge2.png
Halloween knowledge OccultKnowledge3.png
Halloween knowledge OccultKnowledge4.png

Voortgang beloningen

Alle spelers, welke een bepaalde hoeveelheid bezweringformules uit hebben gesproken krijgen de volgende beloning:

Aantal uitgesproken bezweringen Beloning
25 Administrator reward.png Je krijgt de bestuurder 2 weken gratis.
50 overall_culture_level.png Je krijgt 1 cultuur level gratis.