Uit Wiki Grepolis NL
Versie door Arsenal (overleg | bijdragen) op 16 nov 2020 om 14:10
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken
WoF logo.png

Tyche keert deze feestdagen terug, maar net iets anders. Welkom bij Tyche's rad van fortuin!

Wat is Tyches rad van fortuin?

Het rad van fortuin is een evenement die je een unieke manier biedt om fantastische prijzen te winnen. Het evenement vervangt Tyches Adventskalender. In dit nieuwe evenement kijken de goden met blijdschap naar de festiviteiten in jouw stad en als beloning bezoekt Tyche jouw stad opdat je aan haar rad der fortuin kan draaien. Tyche komt echter niet alleen! Ze brengt de beste tekenaars van heel Griekenland met zich mee, die een magnifiek schilderij zullen schilderen om de festiviteiten in jouw stad te vereeuwigen.

Hoe speel ik?

Om te beginnen, klik op Tyche rechts onderaan jouw scherm:

WoT event icon.png

Dit zal het rad der fortuin openen! Het rad heeft vele verschillende beloningen beschikaar die je kan ontdekken, met de begeerde Dagelijkse Specialiteit als meest unieke en waardevolle beloning. Uiteraard verandert de Dagelijkse Specialiteit elke dag, dus haast je voor het weg is!

Dagelijkse Specialiteit Evenement Inventaris

DailySpecialWoF.png


EventInventoryWoF.png

Je kan aan het rad draaien door op de 'draai' knop in het midden te klikken. Elke draai aan het rad kost 10 munten van Tyche.

SpinResetWoF.png

Je kan op de InfoButtonWoF.png klikken aan de linkerkant om te zien welke beloningen er beschikbaar zijn op het rad. Als je geen beloning ziet die je wil dan kan je het rad resetten door op 'Reset' voor 15 munten van Tyche. Het rad resetten zal alle beloningen van het rad weghalen, het rad opnieuw vullen met nieuwe beloningen en het rad eenmaal draaien. Je krijgt dus nieuwe beloningen en één draai voor 15 munten van Tyche. Het rad reset ook dagelijks.

Wanneer je een beloning op het rad wint zal deze in jouw evenement inventaris geplaatst worden. Dit is een tijdelijke inventaris met plaats voor 8 beloningen. Eenmaal de inventaris vol is zal je niet meer aan het rad kunnen draaien tot je een beloning gebruikt, opslaat of verwijderd.

WoFPainting2.png

Elke draai aan het rad zal jouw tekenaars inspireren en een deel het grote prijs schilderij vervolledigen. De balk onderaan het schilderij toont jouw huidige progressie voor het vervolledigen van dit kunstwerk, eenmaal klaar zal je een grote beloning ontvangen. Je tekenaars zullen dan het schilderij oprollen en het op een reis over zee sturen, terwijl ze starten aan een nieuw schilderij.

DoublePrizeWoF.png

En er is nog iets dat zal verschijnen bij elke draai! Elke keer je deelneemt aan het rad zullen de goden je belonen met goddelijke mana. Vul de mana bar op om de dubbele beloning kracht te activeren. Wanneer deze kracht actief is zal de beloning, die je ontvangt bij je volgende draai, verdubbeld worden!

Hoe krijg ik munten?

Net zoals bij andere evenementen kan je munten ontvangen door te interageren met jouw stad, zoals bijvoorbeeld een gebouw starten of eenheden rekruteren. Je kan ook munten kopen met goud!

TycheCoinsCollectWoF.png


Wat kan ik winnen?

Naast de vele beloningen op het rad zelf zijn er nog spannende en unieke beloningen beschikbaar! Ten eerste, hou je ogen open voor Goddelijke scherpzinnigheid! Zoals jullie weten verhoogd deze spreuk het aantal gevechtspunten die je ontvangt. Je kan ook geweldige beloningen vinden zoals versterking spreuken voor je favoriete eenheden, zoals Manticoren!

Maar een nieuw evenement zou uiteraard niet compleet zijn zonder een gloednieuwe beloning, we presenteren jullie Soteria's schrijn!

Soteria's Schrijn
SoteriasShrine.png

De kracht van de schrijn stroom door jouw troepen!

Verdedigende troepen in deze stad zijn 0.7% effectiever per niveau van deze spreuk. Dit is een levelbare spreuk. Wanneer je deze spreuk gebruikt, krijgt je geselecteerde stad 1 level van deze spreuk. Het maximale niveau is 10. Deze spreuk is blijvend.*


Awards

Naast alle beloning kan je ook exclusieve awards voor op jouw profiel winnen, om jouw harde werk te tonen!

Laat niks aan het toeval.

Je hebt alle beloningen op een rad gewonnen in een dag.

WoFleave no chance.png

Beheer je fortuin

Je hebt het fortuin op het rad tweemaal in een dag vervangen.

WoF fortune control.png

Tyche's Uitdager

Draai 80 keer aan het rad van fortuin Draai 120 keer aan het rad van fortuin Draai 170 keer aan het rad van fortuin Draai 250 keer aan het rad van fortuin
WoF tyches challenger1.png
WoF tyches challenger2.png
WoF tyches challenger3.png
WoF tyches challenger4.png

Fortuin van de onsterfelijken

Win 5 Dagelijkse Specialiteiten Win 10 Dagelijkse Specialiteiten Win 17 Dagelijkse Specialiteiten Win 25 Dagelijkse Specialiteiten
WoF fortune of immortals1.png
WoF fortune of immortals2.png
WoF fortune of immortals3.png
WoF fortune of immortals4.png

Feestelijke Muse

Vervolledig 5 schilderijen Vervolledig 10 schilderijen Vervolledig 15 schilderijen Vervolledig 20 schilderijen
WoF festive muse1.png
WoF festive muse2.png
WoF festive muse3.png
WoF festive muse4.png