Uit Wiki Grepolis NL
Versie door Marc200 (overleg | bijdragen) op 27 mrt 2011 om 20:06 (Nieuwe pagina aangemaakt met 'De '''Wereldwonderen''' geven Grepolis een nieuwe en boeiende betekenis, wat vooral de teamplay beïnvloedt in het eindspel. Zeven nieuwe gebouwen zullen beschikbaar z...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

De Wereldwonderen geven Grepolis een nieuwe en boeiende betekenis, wat vooral de teamplay beïnvloedt in het eindspel. Zeven nieuwe gebouwen zullen beschikbaar zijn, deze kunnen gebouwd worden op specifieke eilanden. Als een alliantie een heel "WW eiland" beheert en als alle benodigdheden voor "het tijdperk van de wereldwonderen" vervuld zijn, kan de bouw van de wereldwonderen beginnen. Voor de bouw zijn er grondstoffen en gunsten nodig. Deze wereldwonderen zullen meekomen met update 2.0.

Het tijdperk van de wereldwonderen

Het tijdperk van de wereldwonderen begint als de volgende benodigdheden vervuld zijn:

  • De wereld bestaat al langer dan 9 maanden.
  • Het totale puntenaantal van de 50 beste allianties is minstens 250 miljoen.
  • 9 maanden na de start van de wereld, zal de benodigde 250 miljoen punten van de top allianties met 13 miljoen punten per maand verminderd worden.

Overwinningsvoorwaarden voor allianties

Als een alliantie vier van de zeven wereldwonderen kan bemachtigen en verdedigen, zullen zij de wereld winnen. Een Heldenwereld wordt dan vrijgegeven, en zal toegankelijk zijn voor de beste spelers van die wereld. Heldenwerelden hebben speciale instellingen, configuraties en functies, exclusief voor hen.