Persoonlijke instellingen

Hoofdpagina

Premio MMO 2012.png
Startpagina
Gebouwen Eenheden
Goden Onderzoeken
Premium Awards
alt_text alt_text
Changelogs Naar boven

Uit Wiki Grepolis

Ga naar: navigatie, zoeken

Welkom op de Wiki van Grepolis.nl!

Gegroet Held!
Zeus FP.gif
Ben je klaar om Hellas te veroveren? Heb je zin om in de voetstappen van Leonidas, Helena, Herakles en vele andere helden te treden? Doe mee en stap in een uniek avontuur in de wereld van het Oude Griekenland.
Grepolis is een gratis, online browserspel, waar je een kleine polis (het Griekse woord voor stad) moet uitbouwen tot een grote metropool met een sterk landleger en een overslaanbare vloot om alle eilanden van de oceaan te veroveren. Op je weg naar roem en eer zal je Zeus, Hera, Poseidon, Hades, Athene en Artemis te vriend moeten houden. Hun genade beslist over je overwinning of nederlaag.
De wiki is gecreëerd om je te helpen in je strijd naar wereldheerschappij. Binnenin vind je alle informatie, gaande van de spelregels en de basisinformatie tot handige guides, geschreven door ervaren spelers. Met deze informatie zal je snel heerser zijn van een machtig imperium!
Veel speelplezier,

Het Grepolis.NL Team


GebouwenMV.png
GodenMV.png
FAQsMV.png
EenhedenMV.png
GevechtenMV.png
KolonisatieMV.png

Neem deel aan ons community forum!

Aankondiging

Discussieer mee over het spel, speel leuke forumspellen en praat gezellig met medespelers!
Het Grepolis.nl forum!

Naxos is er!

Aankondiging

Op 9 april 2015 is Naxos van start gegaan. Een nieuwe wereld betekent nieuwe kansen; kan jij het aan om aan de top te staan met deze nieuwe wereld?
Naxos is geopend! Lees hier alles over!

Grepolis 2015!

Aankondiging

Ben jij benieuwd wat er dit jaar aan Grepolis kan veranderen? Omdat veel spelers nieuwsgierig waren, heeft Innogames een Roadmap gepubliceerd, waarin geplande veranderingen staan opgesomd.
Hier vind je de vooruitzichten!

Navigatie
Grepolis