Overleg:Tempel: verschil tussen versies

Uit Wiki Grepolis NL
Naar navigatie springen
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 16: Regel 16:
Ik heb hem volgens de gemelde formule berekend de formule ging tot 6 decimalen achter de komma lijkt mij nauwkeurig genoeg. En de formule gekopieerd zodat de som verdwijnt en dit afgerond. ik heb de som bewaard dus als je hem hebben wil moet je het maar vragen dan kan je hem door trekken (alleen =WORTEL(^) kreeg ik niet door getrokken dus manueel gedaan)
Ik heb hem volgens de gemelde formule berekend de formule ging tot 6 decimalen achter de komma lijkt mij nauwkeurig genoeg. En de formule gekopieerd zodat de som verdwijnt en dit afgerond. ik heb de som bewaard dus als je hem hebben wil moet je het maar vragen dan kan je hem door trekken (alleen =WORTEL(^) kreeg ik niet door getrokken dus manueel gedaan)
--[[Gebruiker:midium|midium]] 23 apr 2010 0:40 (UTC)
--[[Gebruiker:midium|midium]] 23 apr 2010 0:40 (UTC)
Een standbeeld kan men pas bouwen vanaf tempel niveau 12. De waarden met standbeeld voor lvl 1-11 zal ik dan ook verwijderen.
--[[Gebruiker:HappyPineapple|HappyPineapple]] 23 apr 2010 06:50 (UTC)

Versie van 23 apr 2010 06:50

Gunstproductietabel graag op 25 kolommen laten

Ik begrijp dat het ontzettend spannend is om te fantaseren op hoe de gunstproductie van de tempel zou zijn bij level 50, maar hij gaat nou eenmaal maar tot niveau 25. Karsten 27 mrt 2010 21:23 (UTC)

Als je meerdere steden hebt met dezelfde god, wordt de tempellevels van alle tempels van die god bij elkaar opgeteld. Je productie wordt dan bepaald door de som van alle tempelniveaus. Daardoor ontstaan dus ook niet echt bestaande niveaus hoger dan 25.

Gelieve die tabel dus gewoon te laten zoals die is. --HappyPineapple 28 mrt 2010 07:12 (UTC)

Maar ik zie het nut er niet van in, als je een tempel hebt met "level 50" (2 steden met level 25), dan is dat dus gewoon domweg het dubbele van 1 tempel met 25. Het is dus volkomen onnodig om over de 25 te gaan, anders kun je net zo goed tot niveau 5000 gaan. Karsten 2 apr 2010 17:31 (UTC)

De tempellevels worden bij elkaar opgeteld, daar wordt dan de wortel uit genomen. Het is dus niet het dubbele van 2 tempels met 25, aangezien de wortel uit 50 iets anders is dan de wortel uit 25 plus de wortel uit 25. --HappyPineapple 2 apr 2010 18:08 (UTC)

Ik heb hem volgens de gemelde formule berekend de formule ging tot 6 decimalen achter de komma lijkt mij nauwkeurig genoeg. En de formule gekopieerd zodat de som verdwijnt en dit afgerond. ik heb de som bewaard dus als je hem hebben wil moet je het maar vragen dan kan je hem door trekken (alleen =WORTEL(^) kreeg ik niet door getrokken dus manueel gedaan) --midium 23 apr 2010 0:40 (UTC)

Een standbeeld kan men pas bouwen vanaf tempel niveau 12. De waarden met standbeeld voor lvl 1-11 zal ik dan ook verwijderen. --HappyPineapple 23 apr 2010 06:50 (UTC)