Uit Wiki Grepolis NL
Ga naar: navigatie, zoeken
Exclamation.png
De awards pagina wordt extreem veranderd!!

Wij gaan de awards pagina opsplitsen in losse kleinere pagina's. Deze pagina zal voortaan dienen voor het geven van algemene informatie.


Met vriendelijke groet,
Jullie Grepolis.nl Wiki-Team.
Exclamation.png

Je kunt verschillende awards krijgen bij het behalen van mijpalen tijdens het spelen van Grepolis. Hier zullen alle awards worden vermeld welke je er in Grepolis te verkrijgen zijn en hoe je deze kunt behalen.

Lijst met awards

Hieronder is een lijst met alle te behalen awards in Grepolis.

Awards met een level

De volgende awards worden gegeven bij het behalen van bepaalde benodigdheden. In tegenstelling tot de dagelijkse awards, kun je deze ook behalen als andere spelers al verder gevorderd zijn dan jij. Deze awards zijn er om je aan te moedigen tot het leren van de belangrijke spel mogelijkheden en deze vervolgens te blijven gebruiken.

Zelfs als je een luie Grepolis speler bent en je regelmatig faalt, kun je nog steeds worden beloond voor je faal momenten. Nu kun je opscheppen over mislukkingen!

De verschijning van de awards is gebaseerd op zijn level:

Medaille Titel Beschrijving
Level I Level I Zwaar beschadigde pilaren aan elke beide kanten van de medaille
Level II Level II Licht beschadigde pilaren aan elke beide kanten van de medaille
Level III Level III Perfecte pilaren gedrapeerd met gescheurde blauwe vaandels
Level IV Level IV Perfecte pilaren gedrapeerd met perfecte blauwe vaandels

Normaal gesproken zal het hoogste level worden getoond, echter als je je account reset, zul je de awards behouden welke je voor de reset had, maar worden ze naar het laagste level teruggebracht.

Kiezen welke awards zichtbaar zijn

Awards zichtbaar.png

Standaard ben jij de enige die je behaalde awards kan zien. Als je je awards aan andere spelers wil laten zien, moet je dit aanpassen in je award instellingen.

Om dit te doen, ga naar je profiel en kies het Award gedeelte.

Hier kun je de standaard instelling voor elke spelwereld waar je account wordt gebruikt aanpassen. Selecteer eerst de spelwereld via het drop down menu. Vervolgens kun je selecteren welke award voor wie zichtbaar is:

  • Alleen voor mij zichtbaar. Nieuwe awards zijn alleen zichtbaar voor jou, niemand anders kan deze zien.
  • Voor de alliantie zichtbaar. Nieuwe awards zijn alleen zichtbaar voor spelers welke bij jou in de alliantie zitten.
  • Voor iedereen zichtbaar. Nieuwe awards zijn zichtbaar voor alle spelers, op alle spelwerelden.

Als voorbeeld, als je de optie "zichtbaar voor iedereen" selecteert, zullen alle nieuwe awards automatisch in de kolom " zichtbaar voor iedereen" komen. Je bestaande awards zullen niet automatisch worden verplaatst, deze moet je handmatig verplaatsen.

Ondanks de standaard instelling, kun je nog steeds zelf bepalen welke awards zichtbaar zijn voor welke groep spelers. Dit kun je eenvoudig doen door de desbetreffende award in de juiste kolom te plaatsen.

Afhankelijk van in welke kolom de award staat, kunnen andere spelers onder aan je profiel de awards zien.

Award balk

Om awards van andere spelers te bekijken, is er onder aan hun profiel pagina een award balk:

Award-bar.png

Zoals hierboven zichtbaar is laten blauwe banners de spelwereld zien waar de speler de award heeft behaald. Let op dat spelers andere accounts kunnen gebruiken op andere spelwerelden. Het is dus mogelijk dat de desbetreffende speler meer awards heeft behaald.

Veel spelers zullen een grote lijst met awards hebben. Om ervoor te zorgen dat er geen doorlopende balk is, kun je door te klikken en slepen eenvoudig de overige awards in de balk zien.

Als je met je muis op een award gaat staan zal deze meer informatie geven zoals de naam van de award en de benodigdheden van de desbetreffende award.

Indien er geen awards worden getoond, is de kans groot dat de speler ervoor gekozen heeft om de awards niet te laten zien.

Waarom zou ik mijn awards niet tonen?

Awards kunnen gevoelige informatie geven over je account. De vijand kan bijvoorbeeld zien of je veel spionages uitvoert of dat je veel mythische eenheden rekruteert.

Let er op dat je altijd een melding krijgt van een bepaalde award zodat je handmatig kunt aanpassen voor wie de award zichtbaar is.

Hoe kan ik mijn awards laten zien op fora en andere plaatsen?

Je kunt je awards toevoegen in een forum topic, je profielteksten, in-game berichten en verschillende andere plaatsen door op de "award" knop te drukken. Deze knop wordt in de afbeelding hieronder met de pijl aangegeven.

Insert-award.png

Je kunt ervoor kiezen om alle awards te tonen, awards van een specifieke spelwereld of een enkele award. Voldoende mogelijkheden dus!

De BB-Codes kunnen worden geplakt in je profiel, kladblok of ergens anders waar de BB-Codes worden gebruikt.