The-West

Uit Wiki Grepolis NL
Naar navigatie springen
LogoIG.png
Tribal Wars · The-West · Grepolis  
Forge of Empires · Tribal Wars 2 · Elvenar

The-West

Thewest.png

Speel het gratis browserspel The West en creëer je eigen personage om in de voetsporen te treden van de de beroemde helden uit het Wilde Westen, zoals Billy the Kid en Buffalo Bill. Kies tussen de vier klassen van duellant, arbeider, soldaat en avonturier en voltooi spannende opdrachten. Daag andere spelers uit tot een duel, bouw samen met hen een stad en neem deel aan strategische fortgevechten!

InnoGames' online role-playing game The West laat je beginnen als een groentje in de gevaren van het Wilde Westen, maar zodra je je personage hebt gecreëerd, kun je ervaring opdoen door taken te volbrengen en baantjes aan te nemen. Gebruik je katapult en daag andere spelers uit voor een duel. Laat je vaardigheden aan de pokertafel zien of bestorm forten samen met andere spelers.

Werk samen met anderen om je eigen stad te bouwen. Een stad laat je niet alleen samenwerken met andere spelers, maar het bouwen ervan bezorgt je ook nog bonuspunten die verderop in het spel, goed van pas kunnen komen! The-West

The-west2.jpg