Uit Wiki Grepolis NL
Ga naar: navigatie, zoeken
Hydra Logo.png


Omschrijving

Tijdens de eventperiode verschijnt een Hydra in al je steden. Jouw doel is om de hydra uit je stad te verdrijven voordat de tijd om is. Om de hydra uit de stad te jagen moet je 6 Hydra hoofden verzamelen. Hydra hoofden kunnen gevonden worden door op missies te gaan met behulp van de hydra. Het avontuur kost wat tijd en natuurlijk ook eenheden. Een afgerond avontuur levert je grondstoffen of gunst op. Daar bovenop heb je een kans dat je een Hydra hoofd vindt, echter is er ook een risico dat je alle verzonden eenheden kwijtraakt. Na het verzamelen van 6 Hydra hoofden ben je in staat om de hydra uit je stad te verdrijven en zo de eindbeloning te ontvangen.


Hydra main screen.png

Waar vind ik de Hydra?

De hydra kan je vinden in de baai, ten zuiden van je stad. Je kan vanuit alle steden bij de Hydra komen.

Hydra bay.png

Doel

Stuur eenheden op avontuur om zoveel mogelijk grondstoffen, gunst of zelfs Hydra hoofden te ontvangen. Zodra je 6 Hydra hoofden hebt verzameld kan je de Hydra verdrijven. Indien je de Hydra uit je stad hebt verdreven zal deze verdwijnen. Je kan niet nogmaals op avontuur gaan!

Hoe verzamel ik Hydra hoofden

Via de Hydra kan je verschillende avonturen selecteren. Elk avontuur heeft zijn eigen tijdsduur. Om een avontuur te starten dien je de aangegeven troepen te bezitten. Aan het eind van elk avontuur krijg je je beloningen te zien die je eenheden hebben verzameld. De kans bestaat dat je zelfs een Hydra hoofd vindt, maar de kans bestaat ook dat je alle verstuurde eenheden verliest.

Hydra units send.png

Event beloning

Na het verzamelen van 6 Hydra hoofden kan de Hydra verdreven worden. De beloning van het verdrijven van de Hydra, zal geplaats worden in je uitgebreide inventaris.