Uit Wiki Grepolis NL
Ga naar: navigatie, zoeken
Brouwevent.png

Tijdens het bezweringscirkel event heb je de mogelijkheid om magie te beoefenen! Je bent in staat om acht verschillende ingrediënten te gebruiken om de beloningen te verkrijgen. Waarmee je je vijand kan domineren. Je kan ingrediënten verzamelen door acties uit te voeren in het spel, zoals het upgraden van gebouwen, aanvallen, onderzoeken in de academie, en andere in-game acties.

Zodra je genoeg ingrediënten hebt breng je ze samen in de bezweringscirkel. Na het uitspreken van de bezwering verschijnt je beloning. De bezwering voor die beloning wordt opgeslagen in het Boek van Bezweringen voor toekomstig gebruik.

Naast de beloningen die je ontvangt van je bezweringen, heb je ook de mogelijkheden om te concurreren tegen je medespelers in de dagelijkse ranglijst. De topspeler van de dag krijgt de Bezweringsmeester award, en de top 4 spelers van het evenement wordt verzien van de prestigieuze Grootmeester award!

Bezweringscirkel

Fall 2019 overview1.png

Om een spreuk uit te voeren moet je eerst 3 ingrediënten verzamelen. Het maakt niet uit welke ingrediënten je gebruikt, ook kan je twee- of driemaal hetzelfde ingredient gebruiken. Zodra je de benodigde ingrediënten hebt verzameld kan je ze toevoegen aan de bezweringscirkel om een bezwering te doen. Zodra 3 ingrediënten plaatsen gevuld zijn klik je op "bezweren".

Nadat je op "bezweren" heb geklikt worden de ingrediënten gecombineerd, je krijgt een beloning van de gemaakte bezwering. Je kan de beloning direct gebruiken of in je inventaris zetten mits je hiervoor de ruimte hebt. Je zal niet in staat zijn om een nieuwe bezwering te doen voordat je de beloning hebt verzameld.

Hoe verzamel ik ingrediënten?

Hween 2015 overview1.png

Je kan ingrediënten vinden tijdens het spelen van grepolis. Hieronder staan de mogelijkheden waarbij je ingrediënten kan krijgen:

  • Aanvallen of verdedigen
  • Rekruteren van eenheden
  • Onderzoeken in de academie
  • Bouwopdrachten
  • Spreuken

Het aantal ontvangen ingrediënten is gelimiteerd tot 10 keer . Je kan zoveel ingrediënten kopen als je wilt door middel van goud, let wel op dat bij elke aankoop de kosten oplopen van het gekochte ingrediënt. Elke nacht om 00:00 uur wordt dit weer gereset.

Symbol bat.png Symbol bone.png Symbol rat.png Symbol witch.png Symbol lich.png Symbol mandrake.png Symbol cyclops.png Symbol ruby.png
Vleermuisvleugel Bot Rattenstaart Heksenvinger Lijkenstof Alruinwortel Cycloopschedel Robijn
60 Goud.png 60 Goud.png 60 Goud.png 60 Goud.png 90 Goud.png 90 Goud.png 90 Goud.png 90 Goud.png

Boek van Bezweringen

IncantationCircle Incantations.png

Het Boek van Bezweringen slaat automatisch de bezweringen op die je ontdekt heb. Zo kan je deze makkelijk opzoeken en nog eens gebruiken! Bezweringen worden gesorteerd op basis van de beloning, je kan deze zelf filteren op basis van de beloning of de benodigde ingrediënt. Iedere speler krijgt unieke receptcombinaties, probeer verschillende combinaties om de beste beloningen te vinden.

De mogelijkheid bestaat ook om een bezweringsformule te ontgrendelen door goud te gebruiken.

Voor eenhedenbeloningen worden de eenheden per uur bijgeschreven, houd er dus rekening mee dat je genoeg vrije inwoners nodig hebt!

Ranglijsten

Hween 2015 rankings.png

Alle spelers kunnen tegen elkaar strijden over wie de meeste beloningen produceert op een dagelijkse basis. Elke keer als je een beloning hebt gemaakt krijg je een willekeurige hoeveelheid aan bloedpunten. (maximaal 10 per keer). Het klassement is gebaseerd op deze punten. De kans op het aantal bloedpunten is bij iedere beloning hetzelfde.

Direct nadat je je eerste beloning produceert kom je in het dagelijkse klassement. De winnaar van de dag (rang 1) ontvangt een beloning en effect. Elke dag zal om 8 uur 's avonds het klassement worden gereset en geëvalueerd. De beloningen worden uitgedeeld zodra de evaluatie klaar is.


Award: Bezweringsmeester (Dagelijkse award)

Hween 2015 daily.png


Het algemene klassement werkt vrijwel hetzelfde, maar wordt niet gereset. Het loopt dus door tot het einde van het evenement. De top 10 spelers in dit klassement ontvangt extra beloningen zodra het evenement afgelopen is. De beloningen worden uitgedeeld aan de hand van de positie binnen het klassement. Dit betekent dat de top 4 spelers, als voorbeeld, versterkte aanval krijgen van een andere kracht en unieke beloningen.


Beloningen voor de top 4 spelers in het algemeen klassement:


Grootmeester

Plaats 4 Plaats 3 Plaats 2 Plaats 1
Hween 2015 award 1.png
Hween 2015 award 2.png
Hween 2015 award 3.png
Hween 2015 award 4.png

Overige Awards

Duistere bezweerder

1 uitgesproken bezweringsformule 5 uitgesproken bezweringsformules 25 uitgesproken bezweringsformules 50 uitgesproken bezweringsformules
Dark conjurer 1.png
Dark conjurer 2.png
Dark conjurer 3.png
Dark conjurer 4.png

Duistere schriftgeleerde

1 gevonden bezweringsformule 10 gevonden bezweringsformules 25 gevonden bezweringsformules 50 gevonden bezweringsformules
Dark scribe 1.png
Dark scribe 2.png
Dark scribe 3.png
Dark scribe 4.png

Bloederige oogblik
Offer alleen robijnen drie keer op een rij op

Halloween rubies BloodyGlance4.png

Geschenk van de Dood
Offer alleen cycloopschedels drie keer op een rij op

Halloween cyclope PresentOfTheDead4.png

Occulte kennis
spreek alle mogelijke bezweringen uit.

Halloween knowledge OccultKnowledge4.png

Voortgang beloningen

Alle spelers, welke een bepaalde hoeveelheid bezweringformules uit hebben gesproken krijgen de volgende beloning:

Aantal uitgesproken bezweringen Beloning
25 Administrator reward.png Je krijgt de bestuurder 2 weken gratis.
50 Overall culture level.png 1 cultuur level gratis.