Uit Wiki Grepolis NL
Ga naar: navigatie, zoeken

Instant buy

In plaats van het halveren van de bouwtijd van een constructie of een item (bv. onderzoek of eenheid) ben je nu in staat deze direct te voltooien met één klik. De goudprijs is afhankelijk van de tijd die het nog duurt om een gebouw, of item te voltooien en de wereldsnelheid. In het algemeen geldt: Hoe langer de tijd, hoe duurder het is. Als de tijd die het kost om een gebouw of eenheid te voltooien onder de vijf minuten ligt kun je deze gratis voltooien. Dit geldt niet voor eenheden.


Lijst van premium functies die veranderen van "halveren van de tijd" naar "instant buy"

Halveerfunctie "Instant buy" functie
Gebouwen: Bouwtijd reductie Voltooid direct de constructie van een gebouw.
Technologie: Onderzoekstijd reductie Voltooid direct je onderzoek.
Eenheden: Rekruteringstijd reductie Voltooid direct je rekrutering. (Uitgeschakeld in de laatste 5 minuten voor een binnenkomende aanval)
Helden: Geneestijd reductie Voltooid direct de genezing. (Uitgeschakeld in de laatste 5 minuten voor een binnenkomende aanval)

Gebouwen

Elk gebouw dat in de wachtrij staat kan direct worden voltooid als er is voldaan aan de gestelde eisen voor het desbetreffende gebouw. Uitzondering:

  • Direct kopen is niet mogelijk wanneer een gebouw afhankelijk is van een ander gebouw die momenteel in de wachtrij staat of als er al een eerdere opdracht, voor hetzelfde gebouw, in de wachtrij staat.

Extra lay-out aanpassing aan de wachtrij: Veranderingen van level zullen nu in het groen of rood worden aangegeven boven de afbeelding van het gebouw.

Visueel Uitleg
IB level up.png Een groene pijl die omhoog wijst geeft aan dat het gebouw momenteel aan het upgraden is.
IB level down.png Als de pijl rood is en naar beneden wijst, dan wordt van het gebouw een level gesloopt.

Iedere item in de wachtrij kan direct worden voltooid. Je hoeft alleen maar naar het corresponderende item te gaan en op de knop te klikken. Direct kopen werkt ook voor het slopen van gebouwen.

IB build.png

Eenheden

Iedere rekruteringsorder kan direct worden voltooid. Het hele 'pakket' aan eenheden in het desbetreffende slot zal direct worden voltooid.

Uitzondering:

  • Deze functie zal worden uitgeschakeld in de laatste 5 minuten voor een binnenkomende aanval. De functie wordt alleen uitgeschakeld in de stad die wordt aangevallen.
IB units.png

Onderzoeken

Elk onderzoek dat in de wachtrij staat kan direct worden voltooid. In de laatste 5 minuten kun je een onderzoek geheel gratis voltooien.

IB research.png

Helden

Als een held gewond is kun je deze direct genezen. Dit werkt op dezelfde manier als eenheden. De functie is uitgeschakeld in een stad die wordt aangevallen en waar de aanval binnen nu en 5 minuten aankomt.

Gratis gebruik van direct kopen

Elke "direct kopen" functie zal gratis zijn als de tijd die benodigd is onder de 5 minuten komt. Dit is het geval bij het upgraden/slopen van gebouwen en onderzoeken in de academie. Dit geldt niet voor het rekruteren van eenheden en het genezen van een held.

Prijs berekening

Met de nieuwe prijs berekening zal de prijs van een item veranderen, nadat het bepaalde 'drempels' heeft gepasseerd. (de prijs daalt naarmate er meer tijd overheen gaat). Voordat de prijs van een item wordt bepaald zal deze eerst worden vermenigvuldigd met de wereldsnelheid.