Uit Wiki Grepolis NL
Ga naar: navigatie, zoeken
Hadesportal Logo.png

Event periode

Het event duurt 3 dagen. In deze tijdsperiode moet je het portaal vernietigen om de beloningen te ontvangen.

Omschrijving

Tijdens de eventperiode verschijnt het Hades-portaal in al je steden. Jouw doel is om dit portal te vernietigen voordat de tijd om is. Om het portal te vernietigen moet je 6 Hades-stenen verzamelen. Hades-stenen kunnen gevonden worden door op avontuur te gaan met behulp van het portaal. Het avontuur kost wat tijd en natuurlijk ook eenheden. Een afgerond avontuur levert je grondstoffen of gunst op. Daar bovenop heb je een kans dat je een Hades-steen vindt, echter is er ook een risico dat je alle verzonden eenheden kwijtraakt. Na het verzamelen van 6 Hades-stenen ben je in staat het portaal te vernietigen en zo de eindbeloning te ontvangen. Als je actief deelneemt aan het event maak je kans op een exclusieve award!


Hades Portal main screen.png

Het portaal openen

Je kan het portaal openen door op de afbeelding te klikken in een van je steden. Er is maar één portaal die je kan openen in al je steden.

Hades Portal in city.png

Doel

Stuur eenheden op avontuur om zoveel mogelijk grondstoffen, gunst of zelfs Hades-stenen te ontvangen. Zodra je 6 Hades-stenen hebt verzameld kan je het portaal vernietigen. Indien je het portaal hebt vernietigt zal deze verdwijnen. Je kan niet nogmaals op avontuur gaan!

Hoe verzamel ik Hades-stenen

In het portaal kan je verschillende avonturen selecteren. Elk avontuur heeft zijn eigen tijdsduur. Om een avontuur te starten dien je de aangegeven troepen te bezitten. Aan het eind van elk avontuur krijg je je beloningen te zien die je eenheden hebben verzameld. De kans bestaat dat je zelfs een Hades-steen vindt, maar de kans bestaat ook dat je alle verstuurde eenheden verliest.

Hades Portal adventure.png
Hades Portal adventure reward.png

Event beloning

Na het verzamelen van 6 Hades-stenen kan het portaal vernietigd worden.

Hades 6stones.png

Het vernietigen van het portaal laat het portaal verdwijnen in al je steden, hiermee wordt de beloning van 6x "landuitbreiding" in je grotere inventaris geplaatst. Door het activeren van landuitbreiding in een van je steden geef je de desbetreffende stad 100 extra inwoners.

Hades prize.png

Award

Je kan de volgende beloning behalen door het portaal te vernietigen

Portaal Vernietiging

Portal destruction award.png