Uit Wiki Grepolis NL
Ga naar: navigatie, zoeken
Xmas banner.png

Adventkalender

De adventskalender bevat zeer leuke beloningen dit jaar! Dagelijks zal je een cadeautje kunnen openen en kiezen tussen 3 mogelijke decoraties. Op deze manier kan je je persoonlijke kerstafbeelding creëren tot 24 december. Je kan deze afbeelding delen met je vrienden! Elke decoratie is verbonden met een specifieke beloning. Zodra je een optie hebt gekozen zal je automatisch de getoonde bonus verkrijgen in je huidige stad. Je moet de optie niet meteen kiezen, je kan op de dag zelf enkel het cadeautje openen en later een optie kiezen. Tot het einde van dit event heb je de tijd om een keuze te maken.

Gemiste dagen

Als je een bepaald cadeautje niet kon openen, dan kan je het cadeautje op een andere dag openen voor een hoeveelheid goud. Zo kan je ook op elk moment je decoratie kiezen voor het event eindigt. Je logt best dagelijks in om iedere dag één cadeautje te openen. Door dagelijks een strikje los te maken, zal de inhoud van de verpakking beschikbaar worden.

Decoratie veranderen

Als je de huidige decoratie niet meer mooi vindt, liever een andere wilt proberen of een andere bonus wilt ontvangen, dan kan je de optie veranderen in ruil voor goud. Zo zal de oude decoratie vervangen worden door de nieuw gekozen decoratie. Als je deze optie nog niet gekozen had, krijg je de bonus die gelinkt is aan de decoratie.

Opmerkingen

  • Denk eraan dat het soms onmogelijk is om een decoratie te kiezen. Dit zal gebeuren als de gekozen decoratie een bonus verschaft die op dat moment al actief is in je actieve stad. In dat geval zal je moeten wachten tot de actieve bonus afgelopen is. Je kan natuurlijk ook een andere stad selecteren of een andere decoratie aanklikken.
  • Je kan eenzelfde bonus van eenzelfde cadeautje slechts eenmaal ontvangen. Wanneer je een decoratie hebt gekozen en de bonus werd geactiveerd voor je stad, dan krijg je deze bonus niet opnieuw; zelfs niet wanneer je een andere decoratie activeert en terug overschakelt naar de vroeger gekozen decoratie. Dit betekent dat je voor elk cadeautje maximaal 3 bonussen kan ontvangen.