Uit Wiki Grepolis NL
Ga naar: navigatie, zoeken

Vakantiemodus

Je kunt in totaal 42 dagen per jaar gebruik maken van de vakantiemodus. Je kunt deze tijd verdelen zoals het jou uitkomt. Houd er wel rekening mee dat nadat de vakantiemodus is ingesteld, het nog 48 uur duurt voordat deze ook echt actief is.

Houd er rekening mee, dat de vakantiemodus automatisch op alle werelden wordt geactiveerd.

Hieronder staat aangegeven wat wel en niet mogelijk is bij het gaan in de vakantiemodus:

  • Het versturen van aanvallen op andere steden is niet mogelijk binnen de 2 dagen voordat een account in vakantiemodus gaat.
  • Alle aanvallen die na het begin van je vakantiemodus worden gedaan worden niet toegestaan.
  • Het versturen van aanvallen op boerendorpen is wel mogelijk binnen de 2 dagen voordat een account in vakantiemodus gaat.
  • Het opeisen van een boerendorp is wel mogelijk binnen de 2 dagen voordat een account in vakantiemodus gaat, de timer voor de volgende eis wordt niet stopgezet tijdens de vakantiemodus.
  • Het versturen van ondersteuning is wel mogelijk binnen de 2 dagen voordat een account in vakantiemodus gaat. Het is mogelijk dat deze tijdens de vakantiemodus aankomt in de stad waar de ondersteuning naartoe gestuurd was.
  • Het uitbreiden van gebouwen is wel mogelijk binnen de 2 dagen voordat een account in vakantiemodus gaat, de timer wordt niet stopgezet tijdens de vakantiemodus.
  • Spionage is wel mogelijk binnen de 2 dagen voordat een account in vakantiemodus gaat. Het is mogelijk dat deze tijdens de vakantiemodus een stad kan bespioneren.
  • Eilandopdrachten zijn wel mogelijk binnen de 2 dagen voordat een account in vakantiemodus gaat, de timer voor tijdsgebonden opdrachten wordt niet stopgezet tijdens de vakantiemodus.
  • Premiumfuncties zijn wel mogelijk te activeren binnen de 2 dagen voordat een account in vakantiemodus gaat, de timer hiervan wordt niet stopgezet tijdens de vakantiemodus.
  • Het is verplicht minstens 24 uur in vakantiemodus te zitten.


De vakantiemodus wordt automatisch beëindigd wanneer de beschikbare vakantiedagen om zijn. In de vakantiemodus kun je niet worden aangevallen, maar je grondstoffen worden ook niet geproduceerd. De vakantiemodus wordt op alle werelden geactiveerd.

Elk jaar krijg je de gebruikte vakantiedagen terug, precies 1 jaar na de dag van registratie om 24:00.

Meer vakantie nodig?

Je kan 14 extra vakantiedagen kopen tegen 50 goud per vakantiedag. Deze worden niet teruggegeven samen met de andere vakantiedagen.

Activeren

Je activeert de vakantiemodus door in het spel naar 'instellingen' te gaan, vervolgens op 'vakantie' te klikken en dan op 'vakantiemodus activeren' te drukken.

Als je troepen een stad van een andere speler ondersteunen tijdens je vakantiemodus, kunnen deze ook sneuvelen in de strijd.