Tijdsrad der Natuur 2016

Uit Wiki Grepolis NL
Naar navigatie springen

Hoe ziet het eruit

NWOT2016.png

Duur van het event

2 juni 2016 tot 26 juni 2016

Beschrijving

Met het aankomend event Tijdsrad der Natuur heeft 24 raden. Elke dag kun je een nieuw tijdsrad der Natuur openen. Nadat je op een dag hebt geklikt, zal het bijbehorende rad aan de rechterkant van het scherm worden geopend. Elk rad bevat 6 verschillende beloningen en 1 heilige tak. Verzamel 5 heilige takken om alle 5 de adviseurs voor 1 week gratis te verkrijgen. En op helden werelden krijg je de exclusieve held Christopholus er bij

Het rad kun je draaien door op de knop in het midden te drukken, vervolgens wacht je tot het rad uit zichzelf stopt. Een beloning zal na een korte animatie naar voren komen. De eerste draai van de huidige dag is altijd gratis, maar je kunt vaker draaien door dit voor goud te kopen. De beloning welke je krijgt zal willekeurig worden gekozen. Voordat je opnieuw aan hetzelfde rad kunt draaien, moet je de beloning eerst accepteren.

Een rad kan voor goud opnieuw worden aangevuld met alle voorgaande beloningen.
Na de eerste draai aan het wiel zal er een decoratie aan het beeld der natuur worden toegevoegd. Bij het vrijspelen van decoraties kun je de award "geschenk van de natuur" krijgen.

Hoe kan ik het event openen

Klik op de kleine icoon rechts onderin het scherm om het event te openen.

NWOT2016 icon.png

Hoe kan ik een dag openen

Zo gauw je met je muis over de afbeelding beweegt, zullen er verschillende pinnen verschijnen in het event scherm. Elke pin bevat een nummer van 1 tot 24. Als je op een pin klikt, zal de tijdsrad der natuur voor die dag openen. Om een dag te kunnen openen, moet de desbetreffende dag al wel zijn bereikt.


Huidige dag Voorgaande dagen Beloningen ophalen
Winter2015 current.png Winter2015 past.png Winter2015 collect.png
De pin voor de huidige dag zal goud gekleurd zijn. Pinnen van de voorgaande dagen welke nog steeds een beloning bevat zullen in het blauw worden getoond. Je hoeft een beloning niet direct op te slaan. Het rad kun je gebruiken om je beloningen tot het eind van het event te bewaren. Na deze periode zullen niet opgehaalde beloningen verloren gaan.


Decoraties

Zodra je je eerste dagelijkse draai aan het rad hebt gegeven, zal er een nieuwe decoratie worden getoond. De decoraties zijn dag gebonden.

Hoe kun je een beloning ophalen?

In eerste instantie is er slechts 1 "draai" knop in het midden van het rad als je nog een gratis draai over hebt.
Zodra je op deze knop drukt, zullen de overgebleven vakken, behalve de vakken waarvan de beloning al is opgehaald, 1 voor 1 oplichten. De draai knop zal tijdens deze animatie in een stop knop veranderen. Door op deze knop te drukken, zal de animatie sneller stoppen.

Zodra de animatie stopt, zal de knop in het midden wegvagen waarna de gewonnen beloning in het midden zal verschijnen.

Je kunt hier op klikken om het in je inventaris op te slaan, je kunt het direct gebruiken voor de geselecteerde stad of je kunt het weggooien. Je kunt de beloning ook gedurende het event laten staan om het later op te halen.
Zodra je de beloning hebt opgehaald, zal de draai knop weer verschijnen. Deze keer is het echter een premium draai knop. Bij het draaien voor de zesde beloning zal er geen animatie meer worden getoond. Deze zal direct naar het midden verplaatsen.


Let op: zorg ervoor dat je voldoende vrije inwoners hebt voor beloningen met eenheden!

Hervullen

Als je alle 6 de beloningen van 1 rad hebt gekregen kun je het rad voor 50 goud opnieuw vullen. Je kunt er ook voor kiezen om het rad eerder te vullen (bijvoorbeeld als je de meest gewilde beloning al hebt gekregen en deze graag nog een keer wil ontvangen) Let op dat de prijs van deze functie iedere keer dat deze wordt gebruikt verhoogd zal worden. De prijs zal middernacht echter resetten.

Heilige takken

In het hoofdscherm van het event is er ook het heilige takken overzicht waarin je de voortgang naar de gratis adviseurs (+ de exclusieve held Christopholus op heldenwerelden) kan volgen .

NWOT branch.png

Heilige takken verzameling

1 beloning van elke dag zal met een heilige tak verschijnen. Als de desbetreffende beloning krijgt, zal de heilige tak aan je verzameling worden toegevoegd. Deze verzameling zal uiteindelijk de 5 premium adviseurs voor 7 dagen (of de exclusieve held Christopholus op heldenwerelden) geven.
Zodra je alle adviseurs hebt ontvangen, zullen er geen heilige takken meer in het wiel worden getoond. De adviseurs zullen ook van grijs naar kleur veranderen op het moment dat deze zijn ontgrendeld.
Het gebruik van de optie om het rad opnieuw te vullen zal er niet voor zorgen dat de heilige takken op die dag terug komen.

De kosten van extra draaien

De eerste draai van de huidige dag is altijd gratis. Elke volgende, additionele draai kost goud. Dit wordt per draai 100 goud meer.

Draai huidige dag Featureicons02 2.08.png
1 GRATIS
2 100
3 200
4 300
5 400
6 500

Als je de eerste draai van een voorgaande dag hebt gemist, zal het 100 goud kosten om alsnog aan dat rad te draaien. Elke extra, additionele draai kost 100 goud meer dan de vorige draai.

Draai voorgaande dag Featureicons02 2.08.png
1 100
2 200
3 300
4 400
5 500
6 600

Countdown

De resterende tijd is altijd zichtbaar als een klok welke aftelt in de linker bovenhoek van het event scherm. Hierin worden de dagen, uren, minuten en secondes afgeteld. Zodra de tijd voorbij is, is het niet meer mogelijk om het event scherm te openen. Let er dus op dat de beloningen welke niet zijn opgehaald verloren zullen gaan. Het is niet mogelijk om deze beloningen achteraf alsnog te claimen.

Mobiele app

Het event zal ook beschikbaar zijn in onze mobiele app. Probeer dit zeker uit aangezien je het rad met je vinger kan bedienen!

Awards

Tijdens dit event kan je twee verschillende awards winnen. De eerste is de "Terug in de tijd" award, deze is te verkrijgen zodra je bepaald aantal keer aan het rad heb gedraaid. De tweede, "Geschenk der Natuur" is de award voor het verzamelen van alle heilige takken tijdens het event. Op werelden waar helden actief zijn heb je de kans om Christopholus vrij te spelen!

De tijd terug draaien

1 tijdsrad der Natuur 5 tijdsraden der Natuur 12 tijdsraden der Natuur 24 tijdsraden der Natuur
NWOT2016 lvl1.png
NWOT2016 lvl2.png
NWOT2016 lvl3.png
NWOT2016 lvl4.png

Geschenk van de Natuur

NWOT2016 collector.png